Vytisknout tuto stránku
pondělí, 04 leden 2021 11:54

“ZLATÝ PERMON“ ZA ROK 2020 – JE NEJVYŠŠÍ ČAS K PODÁNÍ ŽÁDOSTI

Napsal(a)

Prováděla Vaše organizace v celém průběhu hodnoceného období činnost podléhající dozoru státní báňské správy České republiky a souhlasíte současně se zveřejněním svých údajů v Hornické ročence? Pokud splňujete podmínku, že se u Vás v roce 2020 nestal žádný smrtelný úraz a máte – li být z pohledu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a bezpečnosti provozu podle (BOZP) podle Vašeho názoru nač hrdi, potom je ta správná příležitost k podání přihlášky do soutěže o cenu za bezpečnost „Zlatý Permon“.

Přihlášku mohou podat jakékoliv subjekty, tedy nejenom organizace dobývající ložiska nerostů či razící tunely; mohou to být například i společnosti provádějící trhací práce či elektrotechnické anebo strojařské firmy či závody vyrábějící výbušniny.

Potencionální žadatele by neměla odradit ani skutečnost, že jsou k dispozici „jen“ tři ceny. Vždyť už samotná skutečnost, že všichni zaměstnanci vytvářejí ve svých závodech takové podmínky z hlediska BOZP, na základě kterých se můžou chlubit vynikajícími výsledky v této oblasti a sebevědomě podat přihlášku, jsou nepochybně tím nejlepším oceněním.

Stačí jen vyplnit formulář dostupný na  http://www.cbusbs.cz/form/Formular.docx a zaslat jej e-mailem na adresu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 5. března 2021.  

Údaje lze také doplnit ručně do vytištěného formuláře a zaslat poštou na Český báňský úřad, Kozí 4, P.O.Box 140, 110 01 Praha 1 – Staré Město.

Statut soutěže je k dispozici na http://www.cbusbs.cz/cs/ostatni/banska-oceneni-navrhy-na-oceneni

Číst 3334 krát Naposledy změněno středa, 07 únor 2024 07:44