Vytisknout tuto stránku
úterý, 26 duben 2016 13:00

Slavnostní večer u příležitosti oslav 70. výročí uranového průmyslu v České republice

Napsal(a)

Tisková zpráva č. 45

Předseda Českého báňského úřadu se dne 17. března 2016  zúčastnil slavnostního setkání u příležitosti oslav 70.výročí uranového průmyslu v České republice. Na oslavné akci,která se konala v hotelu Don Giovanni v Praze všechny přítomné přivítal ředitel státního podniku Diamo Ing. Tomáš Rychtařík. Dále zúčastněné pozdravili ministr průmyslu a obchodu Ing. Jan Mládek, CSc. ,předsedkyně Státního úřadu pro Jadernou bezpečnost Ing. Dana Drábová, Ph.D., předseda Zaměstnavatelského svazu důlního a naftového průmyslu Ing. Zdeněk Osner, CSc. a předseda Odborového svazu pracovníků hornictví, geologie a naftového průmyslu Bc. Jan Sábel. Předseda Českého báňského úřadu Ing. Martin Štemberka ve své zdravici ocenil přínos těžby uranu pro rozvoj českého hornictví.


Zleva Ing. Martin Štemberka, předseda Českého báňského úřadu, Ing. Tomáš Rychtařík, ředitel státního podniku DIAMO a Ing. Jan Mládek, CSc., ministr průmyslu a obchodu, při slavnostním zahájení.

 

Zleva Ing. Tomáš Rychtařík, ředitel státního podniku DIAMO, Ing. Martin Štemberka, předseda Českého báňského úřadu a Ing. Dana Drábová, Ph.D., předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, v průběhu diskuse..

 

 

 

Číst 22254 krát